Vrouw in zakelijke outfit op een fiets met een tas op de voordrager

Overheid & Zakelijk

Kies voor de zekerheid van een betrouwbare fietsvloot

Fietsen hebben de toekomst. Ze zijn schoon, goedkoop en verrassend snel. En ze brengen werknemers fit en fris van a naar b. Natuurlijk moet er dan wel blind op die fiets gerekend kunnen worden. Daar zorgen wij voor. Met onderhoud en reparatie op een locatie naar keuze, precies zoals jij als werkgever of werknemer dat wil. Dus blijf je er liever niet voor thuis? Geen probleem. We gaan gewoon aan de slag terwijl jij in vergadering zit. En aan het eind van de dag tref je je fiets weer als nieuw aan in het fietsenhok.

Man met een fietshelm op die een elektrische fiets van een trap aftilt

We staan voor je klaar

Icoon van een moersleutel en radar

Preventief onderhoud

Een fiets rijdt pas echt fijn als 'ie in absolute topconditie is. Daarom geloven we bij BikeSupport heilig in preventief onderhoud. We gaan al heel wat jaren mee, wat als belangrijk voordeel heeft dat we precies weten wat een fiets nodig heeft. Voor je volledige fietsenvloot maken we een passend plan voor preventief onderhoud. Zo verkleinen we de kans op vervelende gebreken en noodzakelijke reparaties.

Icoon van een marker in de vorm van een radar

Landelijke dekking

Onze bussen rijden door het hele land, met verschillende standplaatsen. We zijn dus altijd bij je in de buurt en als het moet snel ter plaatse. Dus ook als je fiets reparatie nodig heeft, want dat blijft natuurlijk altijd mogelijk. Het streven is om het probleem ter plaatse op te lossen, zodat jij als gebruiker snel weer op weg kan.

Icoon van man

Specialisten

We zijn een hechte club vakmensen. Elke BikeSupporter heeft een eigen specialiteit, die we heel gericht inzetten. Voor iedere onderhoudsklus kijken we dus goed naar de samenstelling van de fietsvloot, en daar sturen we de meest geschikte monteur of monteurs naartoe. Zo kunnen we het meest efficiƫnt te werk gaan, en daar heeft iedereen baat bij.

Hoe werkt het?

 1. Bel of mail ons voor een afspraak

  Heeft je fiets service nodig? Laat het ons snel weten. Dat kan telefonisch, met een app'je of per mail, wat jij het makkelijkst vindt. Via de mail die je vervolgens krijgt kan je online een datum kiezen die jou het beste uitkomt.

 2. We komen naar je toe

  Op de dag van jouw afspraak houden we je actief op de hoogte van onze verwachte aankomsttijd. Wachten hoeft dus niet. Als we gearriveerd zijn gaan we het liefst met je fiets aan de slag bij onze bus, zodat we alle gereedschappen in de buurt hebben.

 3. Je fiets is weer helemaal fit

  Is de klus geklaard? Dan maken we eerst nog even een testritje om er zeker van te zijn dat alles werkt. Maak jij ook nog een rondje voordat we vertrekken? We zijn alleen tevreden als jij dat ook bent.

Illustratie van een vergrootglas

Meestgestelde vragen

 • Alles wat fietst kunnen wij repareren. Iedere BikeSupporter heeft bepaalde specialismen en toch zijn we ook alleskunners. We zijn allemaal breed opgeleid en hebben alle facilteiten binnen handbereik om alles op locatie te repareren of zo nodig te vervangen.

 • Alles wat we bij BikeSupport doen is maatwerk, dus we houden wel van een uitdaging. Wil je ons inzetten voor bijvoorbeeld een fietscheck, publieksevenement of fietsstimuleringsdagen? Klinkt goed, we gaan graag met je om de tafel.

Wil je meer informatie?

Heb je vragen over hoe we te werk gaan? Bijvoorbeeld over onze uitrusting of het vlootbeheersysteem dat we voor en met zakelijke klanten gebruiken? Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op.

Of neem zelf contact op
Foto van BikeSupporter Rob